Sint en Kerst in Unit 1

Hallo allemaal,
De kinderen uit 1A en 1B waren heel blij dat Sinterklaas op school was gekomen!
Het was een fijne dag vooral toen de Sint en zijn Pietjes echt in de klas kwamen. Sinterklaas wist over alle kinderen wel iets te vertellen, heel knap van deze oude man, hoe doet hij dat toch? Alle kinderen kregen een mooie puzzel en voor de klas kregen we constructie materiaal; Knex junior en een magnetenspel. 
Nu zijn we alweer volop in de Kerstsfeer. In beide klassen staat een gezellig boom. De kinderen hebben die met veel enthousiasme versierd. We knutselen mooie dingen en gebruiken vooral graag veel glitters. We leren veel nieuwe woorden, want hoe heten de Kerstspullen eigenlijk? We leren ook de letter K van Kerst en wat hoort daar nog meer bij?
Ook oefenen we de liedjes en tellen we de kerstballen of zetten de kaarsen goed op een rij, welke is de grootste? Straks zullen we allemaal genieten van het Kerstdiner. In het donker naar school, reuze spannend!!
We hopen dat jullie allemaal kunnen komen kijken naar al onze lichtjes en Kerstsfeer. Namens ons allemaal fijne feestdagen en we zien elkaar in 2023! 

Veel groeten van 1 A en 1 B!